KLIKNI NA BROŠURU I PRELISTAJ NAŠU PONUDU…

Sayonara-travel je obiteljsko poduzeće s dugogodišnjim iskustvom u djelatnostima turizma, organizaciji izleta, obiteljskih putovanja, višednevnih tura, privatnih transfera u Hrvatskoj  i zemljama u regiji,

ZAŠTO SAYONARA?

Sigurno se pitate zašto SAYONARA? Odgovor je vrlo jednostavan. Uz vrhunsku profesionalnost, trudimo se našim klijentima na putovanjima, ponuditi i više od gastronomskih užitaka i prirodnih ljepota, a to je briga i pažnja potrebama svakog našeg gosta, ugodno i opušteno putovanje.
Svjesni smo da je putovanje svojim automobilom iz neke daleke europske zemlje veliko opterećenje. Kad tome dodamo nesnosne gužve, nervozne vozače, umor… onda putovanje postaje sve samo ne ugodno.  Zato mi želimo ublažiti i eliminirati vaše probleme, nedoumice i muke,  prije svega povoljnim cijenama i dobrom organizacijom. Želimo vas potaknuti  da sjednete na avion i dođete u Hrvatsku gdje će vas prilikom slijetanja na aerodromu čekati luksuzno vozilo, profy vozač i prevodilac te vas odvesti na planirano odredište. Tijekom udobne i sigurne vožnje upoznat ćemo vas s predivnim krajolikom i svim onim što vam nudi naša  bogata turistička zemlja.

Pružite nam priliku da vam dokažemo koliko smo povoljni, izvrsni i najkvalitetniji izbor vašeg prijevoza.

Na kraju svakog putovanja, kada kažemo SAYONARA, mislimo DOVIĐENJA DO NEKOG SLJEDEĆEG PUTA!